Partij voor de Vrijheid Utrecht | Henk van Deún
184
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-184,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-15.0,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.2,vc_responsive
Henk van Deún-HR

h.van.deun@raad.utrecht.nl
Henk is woordvoerder over de onderwerpen Asiel en integratie, Burgerzaken, Circulaire economie,  Energie, Financiën, Grondzaken, Handhaving, Jeugd en jeugdzorg, Leidsche Rijn, Maatschappelijke ondersteuning, Milieu en emissieloos vervoer, Ombudszaken, Openbare orde en veiligheid, Personeel en organisatie, Publieksdienstverlening, Sport,  Volksgezondheid, Welzijn, Werk en inkomen, Wijkgericht werken/Participatie

Even voorstellen.

 

Ik hou van Nederland, aanpakken en ervoor gaan. Een no-nonsens mens. Ik ben wars van elke betuttelende ideologie. De staat moet enkel voor randvoorwaarden zorgen, zodat mensen zich kunnen ontplooien met zo min mogelijke sturing. Daar geloof ik in.
 
Ik ben glashelder: Ik heb genoeg van de verspilling van belastinggeld. Ik heb genoeg van het pakken van onze ouderen, chronisch zieken en gehandicapten Ik heb genoeg van alle criminaliteit Ik heb genoeg van radicalisering en jihadisme Ik heb genoeg van dierenleed Ik heb genoeg van de bodemloze put die zij EU noemen
 
Daarom is het tijd voor verandering! Ook in Utrecht!
 
Ik ga voor een Nederland, waar ondernemers kunnen ondernemen, boeren kunnen boeren en wij in een veilig land leven met zorg voor mensen die dat echt nodig hebben.
 
Het maakt mij wel uit, hoe wij met elkaar omgaan en wat ik bijdraag aan Nederland. Daarom ben ik politiek actief om misstanden aan de kaak te stellen en met nieuwe betere plannen te komen. Straks ook in de gemeenteraad van Utrecht.
 
Ik ben 65 jaar, getrouwd, en opa van drie geweldige kleinzoons. Woon al mijn hele leven in Utrecht maar mijn (voor)- ouders leefden in Indië en Turnhout.
 
Coach, organisator, netwerker, onderhandelaar, dat ben ik allemaal en eigenlijk kun je dit samenvatten in: geïnteresseerd in mensen.

Vragen? Neem contact op met onze fractie.