Partij voor de Vrijheid Utrecht | Kandidaten 2022
501
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-501,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-15.0,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

Onze kandidaten

David

Onze lijsttrekker

David Bosch

Woont in Terwijde

 

Ik wil een Utrecht met vrijheid op elk vlak. Want dit is niet altijd vanzelfsprekend. Neem bijvoorbeeld de vrije keuze in mobiliteit, die staat in onze stad enorm onder druk. De auto krijgt overal de schuld van in Utrecht en de PVV is feitelijk de enige partij in de gemeenteraad die de belangen van de automobilist vertegenwoordigt. En ook onze identiteit, de Utrechtse identiteit, verdwijnt steeds meer naar de achtergrond. Dagelijks krijgen we landelijk, en zeker in ook Utrecht, te maken met weer nieuwe multikul-onzin, diversiteitgeneuzel en islamisering. Er moet een einde komen aan de politieke lafheid in Utrecht. Politici zonder lef en ambitie die elkaar naar de mond praten zijn er al genoeg. De PVV Utrecht heeft afgelopen vier jaar het andere geluid laten horen en daar gaan wij mee door!

Martine

Kandidaat 2

Martine van der Velde

Woont in Transwijk

 

Als nuchtere Friezin ben ik in mijn studententijd verliefd geworden op de stad Utrecht; het is een stad met een, uniek, dorps karakter. Dit mooie, unieke, karakter van de stad zie ik graag behouden. En dat is iets wat lastig is in deze tijd; het linkse college heeft zeker niet altijd het beste voor met de stad en haar waardevolle cultuur. Bij de PVV heb ik de kans gekregen om ervoor te zorgen dat onze mooie stad een fijne en leefbare plek voor alle inwoners is en blijft door als tweede op de kieslijst te komen voor de gemeenteraadsverkiezingen. Samen met mijn mede PVV’ers ga ik de strijd aan tegen de huidige (woke / linkse) cultuur en beleid. Utrecht is en blijft voor de Utrechters. Samen staan we sterk!

Reindert

Kandidaat 3

Reindert Daniels

Woont in Ondiep

 

Ik wil minder regelzucht, minder identiteitspolitiek, minder gekozen slachtofferschap en minder politieke correctheid. Maak de burgers zelfredzaam en laat de overheid zich op essentiële zaken zoals veiligheid en infrastructuur concentreren. Het college verkiest zich te concentreren op regenboogzebrapaden, genderneutrale toiletten, automobilisten de stad uit pesten, stinkende biomassacentrales en iedereen die geen marxist is voor racist uit te maken inclusief de eigen ambtenaren. Dit terwijl de stad omvergelopen wordt door georganiseerde misdaad, ondernemers bezwijken onder de bureaucratie, gewone mensen het wonen in Utrecht niet meer kunnen betalen en deze stad haar identiteit kwijtraakt. De PVV maakt andere keuzes!

Sjors

Kandidaat 4

Sjors Nagtegaal

Woont in Centrum Zeist (gemeente Zeist)

 

Het valt meteen op. Ik woon niet in de gemeente Utrecht. Na daar jaren te hebben gewoond ben ik vanwege de woningnood naar Zeist uitgeweken. Ik kom uit een echte Utrechtse familie en mis Utrecht nu dan ook. Als de mogelijkheid zich voordoet zou ik meteen weer terug naar Utrecht verhuizen. De afgelopen jaren heb ik mij vooral druk gemaakt over het Utrechtse karakter dat dreigt te verdwijnen. De PVV wil het Utrecht behouden zoals we het al die jaren gekend hebben. FC Utrecht, alle gezellige bruine café’s, de volksbuurten, maar vooral het Utreg waar ik als kind van een familie vol met Utrechters, tot aan de 17e eeuw terug, van ben gaan houden.

Fred

Kandidaat 5

Fred van der Star

Woont in Lunetten Noord

 

Er is verandering nodig in Utrecht. Verandering met een juiste en betere koers voor onze stad met zijn inwoners. Een Utrecht met behoud van erfgoed wat bij onze stad hoort, met gebouwen, woningen en wijken die zo typerend zijn voor Utrecht en deze mogen niet ten prooi vallen aan projectontwikkelaars en vooral niet in verval raken door achterstallig onderhoud.

6. Johan de Graaf

Woont in Tuinwijk

 

7. Martijn van ’t End

Woont in Overvecht

 

8. Henk van Deún

Woont in Langerak