Partij voor de Vrijheid Utrecht | Kieskompas
537
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-537,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-15.0,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

Verantwoording Kieskompas 2022

 

Stelling 20: ”De gemeente mag alleen met zorgaanbieders werken die geen winst maken”

Er zijn bijna geen zorgaanbieders die geen winst maken. Ons hele systeem is gebouwd op het principe van marktwerking. En of je daar nou tegen bent of niet daar kunnen we als gemeente niets aan doen.

 

Stelling 21: ”Mensen met een huurachterstand mogen uit hun huis worden gezet”

De PVV is van mening dat om huisuitzettingen te voorkomen er alles aan gedaan moet worden om inwoners eerst te ondersteunen met problemen en eventuele schuldenproblematiek. Echter, het kan niet zo zijn dat huurders die willens en wetens gewoon de huur niet betalen nooit zouden kunnen worden uitgezet.

 

Stelling 30: ”De tijdelijke uitbreiding van terrassen – vanwege corona – moet permanent worden, ook als dit leidt tot meer overlast”

Op veel plekken is naar onze mening de openbare ruimte verbeterd door het meer toestaan van terrasruimte. Bovendien, is dit ook een gevolg van het beleid (waar de PVV overigens geen voorstander van is) dat de afgelopen jaren is gevoerd op het gebied van binnenstedelijk bouwen. De stad is steeds drukker geworden. Het is daarom ook niet meer dan normaal dat deze nieuwe inwoners willen recreëren.

Vragen? Neem contact op met onze fractie.

[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]